Visie

Het totale gebrek aan transparantie over de vaccins en de noodmaatregelen zijn de belangrijkste redenen waarom ik dit weblog ben begonnen. De coronanoodmaatregelen die ons worden opgelegd zijn niet gebaseerd op feiten. Ze hebben geen wetenschappelijke, maar een politieke basis. Dat roept vragen op over de betrouwbaarheid van onze politici, de leidende biomedische wetenschappers, en de media.

Amstel Blog geeft ruimte aan andere meningen over de coronacrisis dan die van de overheid, zoals die van wetenschappers die handelen vanuit ‘evidence-based medicine’. Zo staat sinds april 2020 vast dat het infectie-sterftecijfer van covid-19 nauwelijks verschilt met die van een seizoensgebonden griep. Dat is geen ‘extreemrechts gedachtegoed’, dat is een onweerlegbaar statistisch gegeven!

De coronacrisis vertoont veel overeenkomsten met de dreiging van bewapend miltvuur voor Amerikaans defensiepersoneel tijdens de regeringen Clinton en W. Bush. Feit is dat die dreiging er helemaal niet was. En dat het miltvuurvaccin niet deugt – dat het defensiepersoneel verplicht kreeg toegediend – meldt het Amerikaanse ministerie van Defensie in 1985 zelf. Evenals het miltvuurvaccin zijn de Covid-19 vaccins geen gewone vaccins, die onder de regelgeving van Good Manufacturing Practice een vergunning krijgen. Het miltvuurvaccin en de Covid-19 vaccins zijn via noodwetten vrijgegeven; ze zijn niet (volledige) getest en hebben daarom geen vergunning. Het zijn zogenaamde biodefensieproducten. Pleitbezorgers van de bioveiligheidstaat of de controlestaat sturen aan op normalisering van noodwetten, zodat ze hun illegale vaccins kunnen blijven verkopen.

Er zijn zeer veel vragen die beantwoord moeten worden, maar net als na de aanslagen van 9/11 is er door angst en massavorming geen kritiek mogelijk en dat maakt dat er ruimte vrijkomt voor illegale praktijken in kringen van politici, het leger, en biomedische wetenschappers.

Valt het tij nog te keren? Alleen door niet (langer) mee te werken aan de maatregelen die ons worden opgelegd.